maroaccutan

Alla inlägg den 17 mars 2016

Av Anonym - 17 mars 2016 15:11

Hej! Jag tänkte lägga upp bilder på hur det kan se ut när jag sminkar mig.


Bild 1. I morse nytvättat och insmord med den feta krämen. Alltså om man täker bort de de där såren/sårskorporna jag har där på vänsta bilden är jag faktiskt nöjd med resultatet just nu. Jag hoppas de går bort snart, då tror jag att jag kommer känna mig jättefin!



Bild 2: Med foundation. Vilken foundation jag har kan ni se i ett inlägg nedanför. Jag kommer inte ihåg exakt vad den heter. L´0real Infallible eller något sånt. Den täcker inte allt men jag tycer huden ser mycket jämnare ut. För tillfället har jag ingen concealer hemma så det här är det bästa jag kan göra. Och jämför man med hur jag såg ut innan är jag trots fläckarna väldigt nöjd med det sminkade resultatet. Fram tills bild 3..





Bild 3: Med lite bronzer (eller vad det heter, det bruna pudret) och lite rouge. 
Nu synd bara sårskorporna och fläckarna mera. Och hela sminket ser ojämt ut tycker jag. När jag ser mig själv i spegeln ser det bra ut men på bild eller när jag tittar genom mobilkameran ser jag att det ser fult ut. Men lite färg i ansiktet MÅSTE jag ha, annars ser jag inte levande ut. Haha.   

 

Idag har vi haft en LÅNG, rolig dag i skolan med massa aktiviteter. Vi har haft musik och rytm - övningar så man har fått vara 100% koncentrerad hela tiden. Dessutom har vi rört en del på oss så nu är jag helt slut. Har inte varit så jätte trött den här veckan som innan. Men den här eftermiddagen känns det som att det kan bli en powernap. Det kan jag unna mig.

Kram på er.

Ovido - Quiz & Flashcards